Må vi invitere dig ?

 
Vi står parat til at afholde dit næste arrangement.

Året rundt er vi klar til at indfri dine planer og ønsker, så du har tid og overskud på dagen.
Vi har valgt at lægge vores arrangementer og selskaber på det historiske Kongsnæs, som ligger helt ned til Grønsund ved Stubbekøbing og med kig til Bogø. Der er plads, der er udsigt, der er hyggeligt – uanset om I er mange eller få.

Som søster-restaurant til Pomle Nakke og Hesnæs, er Kongsnæs også godt placeret. Her er der klart kig ud over Grønsund og stedet har både romantiske rammer og en betagende udsigt der er som skabt til alle former for begivenheder.

Vi er vilde med Falsters kyster. Med de evigt smukke udsigter til hav og sund, skabes der rammer og rum, luft og lys der kun kan glæde. Vi bøjer os ydmygt for beliggenheden og ved det stiller krav til mad, drikke, betjening, æstetik og indretning uanset, hvilket arrangement der inviteres til. Det arbejder vi altid hårdt med og kan derfor med ro i sindet sige, at vi meget gerne hjælper med dit næste arrangement på Kongsnæs – uanset om det er drømmen om det smukkeste bryllup, festen med konfirmanden som midtpunkt, receptionen, mødet, firmaarrangementet, den dejligste baby, der skal døbes, det sidste farvel, eller en glad venskabsfest.

Send os en mail på selskab@falsterskyst.com eller ring på 5444 5131.

 

Kongsnæs når der skal være flere sammen

Blandt smukke gamle Egetræer og med en bøg der blinkende spejler sig i Østersøen ligger vi lykkeligt placeret med tre restauranter på tre historiske steder: Et gammelt traktørsted, en stille havn med bageri, spisested og kolonial og en restaurant klar til større arrangementer, charmerende placeret med strålende udsigt over Grønsund og kig til Bogø.

Det er Kongsnæs, der ligger lige bag havnen i Stubbekøbing – og blot en afstikker fra Farøbroen. Her planlægger vi a alte arrangementer og større sammenkomster. Navnet beretter om en historisk kamplads, hvor kongerne igennem tiden har udkæmpet mange slag. Nu ånder alt fred og idyl og vi kan invitere indenfor uanset om I er få eller rigtig mange. Stedet ændrer karakter alt e er festens niveau og stil, det spænder fra klassisk og flot, til cool eller helt afslappet.

Det eneste krav er en grundig snak om hvordan I ønsker jeres arrangement planlagt. Så gør vi os umage med resten.
 

Den gode smag

Maden er mest lokal og økologisk når det gir’ mening. Afstemt efter årstiden og det der også er at finde i den omgivende natur.

Det er chefkok Christoffer Brink der tager det overordnede ansvar for en veltilsmagt menu. Brink arbejder sammen med sit hold med mad skabt fra bunden og med æstetik og nydelse for øje og gane. Men også med hang til at udfordre såvel smagsløg som områdets klassiske råvarer. Der arbejdes bæredygtigt med maden, bruger vi kød er hele dyret anvendt, grøntsager er nu engang bedst i sæson. Men dagen og ønsker til menu er jeres. Vi planlægger den efter de tanker og ideer der bringes til bords og tilsætter dem blot al den professionalisme vi står for.